70% Avslag
Oversikt Funksjoner Mer Hjelp Krav
Last ned

Video Editor

3.07
Trenger du å redigere video eller lage en ny fra videoer og bilder? Prøv Icecream Video Editor - enkel, men funksjonell gratis videoredigerer for Windows. Kombiner mediefiler, trim og beskjær, legg til musikk, legg til titler og overganger og mer.
4.9
basert på 24475 anmeldelser
Videoredigeringsprogram for PC er tilgjengelig på Windows 11, 10, 8.1, 8, 7.
Video Editor
Gratis

Videoredigeringsprograms hovedfunksjoner

Sjekk ut funksjonene til Icecream Video Editor for å få et bedre inntrykk av hva den kan gjøre.

Enkelt videoredigeringsprogram

Dette kan være den enkleste programvaren for videoredigering. Slå sammen videoer, bilder og bakgrunnslyd på en enkelt tidslinje med intuitivt grensesnitt. Legg til bevegelse, merker, videoeffekter med bare noen få klikk. Ingen grunn til å studere manualer;)
Enkelt videoredigeringsprogram

Støttede formater

Video redigeringsprogram støtter alle de populære video- og bildeformatene som MP4, AVI, WEBM, MOV, JPG, PNG, GIF, etc.
Støttede formater

Rask deling

Last opp videoene dine til skyen. Del linker til prosjektene dine med venner, kolleger og andre. Spor visninger.
Rask deling

Flotte overganger

Bruk en av 20+ kule overganger for videoer og 10 bevegelseseffekter for bilder. Alternativet "Tilfeldig" vil enkelt bringe variasjonen av de nevnte funksjonene med ett klikk.
Flotte overganger

Windows videoredigeringsprogram

Icecream Video Editor støtter de viktigste Windows OS-ene, inkludert den nyeste Windows 11 og, selvfølgelig, Windows 10.
Windows videoredigeringsprogram

Gratis video redigerings program

De fleste videoredigeringsfunksjonene er tilgjengelige i gratisversjonen. Programmet legger heller ikke til noe vannmerke på korte videoer. Lær mer om gratis videoredigerer.
Gratis video redigerings program
Video-Editor desktop
Last ned Videoredigeringsprogram for PC til å redigere videoer regelmessig
Gratis Nedlasting
Klipp og del videoer

Klipp og del videoer

Videoredigeringsprogram fra Icecream Apps gir alternativer for å endre den originale videolengden. Del video i separate scener med ett klikk eller bruk "Trim"-modus for å klippe begynnelsen og slutten av opptakene.
Legg til lyd til video

Legg til lyd til video

Legg til bakgrunnsmusikk til video fra en MP3-fil og tilpass den etter behov: still inn volumet, legg til effekter, fade inn, fade ut, juster automatisk lyden til originallyden fra scenen og mer.
Legg til tekst i videoen

Legg til tekst i videoen

Legg raskt til tekst ved å bruke en av forhåndsinnstillingene til videoredigererens stil. Still inn posisjon, størrelse og bevegelseshastighet hvis du vil ha noe mer enn automatiske innstillinger.
Endre hastighet

Endre hastighet

Senk hastigheten eller øke hastigheten på hele videoen eller delene i et par enkle trinn. Alternativer fra x0,25 til x4 ganger er tilgjengelige.
Endre størrelse og beskjær videoer

Endre størrelse og beskjær videoer

Flere innstillinger for beskjæring og endring av størrelse er tilgjengelig, inkludert funksjoner som uskarp bakgrunn for tomme deler og automatisk forstørrelse.
Vend og roter videoer

Vend og roter videoer

Video redigeringsprogram lar deg både snu og rotere mediescenene dine. Den roterer automatisk vertikalt orienterte filer for å spare tid også.
Voiceover

Voiceover

Legg til talefortelling til videoer og bilder med en separat, intuitiv spiller. Trim den innspilte stemmen rett på tidslinjen.
Undertekster

Undertekster

Legg til undertekster til videoen din som tekstobjekter eller SRT-fil. Praktiske innstillinger for farge, størrelse, gjennomsiktighet, font og andre stiler.
Konverter videoer

Konverter videoer

Ikke bare redigering av videon din, men konverter den også! Vår gratis videoredigerer konverterer media til populært MP4-format og eksporterer lyd som en MP3-fil.
Videoprosjekter

Videoprosjekter

Alle videoprosjektene dine lagres automatisk i delen "Prosjekter" i tilfelle du trenger mer tid til å fullføre det. Lukk et prosjekt og for å komme tilbake til det senere.

Systemkrav

OS
Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Processor
Intel®, AMD eller andre kompatibel prosessorer, 2.66Ghz
Ram
Minimum 4GB RAM (16GB kreves for bedre ytelse)
Skjermoppløsning
1024x768 minimum
Diskplass
100MB - 5GB
Språk
Engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, tyrkisk, kinesisk forenklet
Gratis Nedlasting
Versjon: 3.07 - 9/14/2023 (Bytt logg)

Video Editor FAQ

Hvordan fjerner jeg deler av en video?

Det er 2 enkle måter å gjøre dette på.
1) Bruk Del knappen 2 ganger for å lage 3 scener fra én. Slett deretter scenen i midten.
2) Legg til originalvideo to ganger på tidslinjen og bruk Trim-funksjonen til å klippe ut begge scenene slik at de bare inneholder delene du trenger.

Er Videoredigeringsprogram trygt å installere?

Ja, det er helt trygt å bruke et hvilket som helst produkt fra Icecream Apps.

Hvor ofte oppdaterer du videoredigereren?

Vi oppdaterer programvaren regelmessig for å introdusere nye funksjoner og holde den feilfri. Vennligst sjekk endringsloggen for videoredigering for mer informasjon.

Er videoredigering vanskelig?

Vi designet Icecream Video Editor slik at alle kan lære å redigere videoer uten forutgående opplæring. Det er en veldig enkel videoredigerer - de fleste handlinger gjøres med noen få klikk.

Hvordan kombinerer jeg korte videoer til én?

Legg til videoene dine i mediebiblioteket til videoredigereren. Kast dem på tidslinjen og kombiner videoene for å passe dine behov, legg til overganger om nødvendig. Trykk på "Eksporter"-knappen for å lagre den som en ny sammenslått video.

Hvordan kan jeg kutte en video med Icecream Video Editor?

Dette er en av de vanlige tingene du kan gjøre med videoredigereren. Legg først videoen til mediebiblioteket, deretter til tidslinjen. Trykk på trimknappen for å gå inn i trimmodus og velg begynnelsen og slutten av scenen.

Er videoredigereren gratis å bruke?

Ja, alle hovedfunksjonene er tilgjengelige i gratisversjonen av Icecream Video Editor. I PRO-versjonen vil du kunne legge til mer enn 10 scener til tidslinjen og eksportere videoer som er lengre enn 5 minutter uten vannmerke.

Abonner på viktige oppdateringer på Video Editor og andre nyheter fra Icecream Apps
Icecream box